Wednesday, December 22, 2010

aku suke gile dieorangni..

setuju tak kalau aku cakap fesyen tu untuk semua..(sila setuju)
setuju tak kalau aku cakap tak salah kalau kite ni fashion lover (sila setuju)
setuju tak sebenanye kite tak perlu jadi mangsa fashion tapi cukup lahh kalau fashion lover(sila stuju jugak)

ade ke orang kate fesyen bukan untuk semua...takde kan?sape yang kate tu memang orang yang tak bertamadun...semua orang kat dunia ni akan dan pasti kate fesyen untuk semua..kan..?betulkan fesyen mamang untuk semua..

ye..!harini nak bertottet pasal fesyen..ye saye..sayenurain nak bertittot dan bertottet pasal fesyen.

fesyen tak kira untuk yang berhijab dan tidak berhijab..aku ni bukan lah fesyen ikon(memang pon,tak cakap pun orang tahu dan tidak perlu diterangkan lebih lanjut) antara yang aku rase boleh dikategorikan fesyen ikon and aku sangat mengagumi dan mengkagumi dieorangni...macam ,nabilah nabilot and dianarikasari,sebenarnye banyak lagi ..tapi aku nak cite pasal dieorang dulu..BOLEH?

aku follow beberape blog yang aku rase memang superb and memang cool..aku tersangat lah suke dengan gaye dieorang dan alangkah baiknye kalau aku boleh jadi macam dieorang..bukan mangsa fesyen tapi fesyen lover..yehh fashion lover..(sekejap fesyen sekejap fashion)

NABILA NABILOT..korang kenal die tak?actually die bukan lah kawan aku dari kecik dan aku tak main batu seremban same-same ngan die dulu,main guli pun tak pernah apetah lagi main masak masak..seriusni,,nabilah nabilott adelah seorang fesyen blogger dan aku sangat suke melihat gaye die yang sangat comel and very da vintage.. (aku sangat suke vintage)

lagi sorang dianarikasari..dieni lagi lahh comel...(die ni pun bukan kawan aku mase kecik-kecik dulu)
die memang serius comel..teramat..!korang boleh click kat name die tu..korang tengok blog die..cute gile..


cute kan...?

kalau lah aku dapat jumpe die........=)


2 comments:

  1. darling...u pun cute juge na..

    ReplyDelete
  2. sweety tak lor..dieorg nie super duper cute..geramm..sue u pun cute..

    ReplyDelete