Friday, December 31, 2010

kawan saye lily name die..

bukan nak cerita pasal kawan baik aku sehidup dan semati ni sebenonye..aku telah di tag oleh nye..untuk menjawab beberape soalan yang kureng mmencabar..wawawa..
terime kasih ye sahabat baik kerana memberi saye peluang ini..haha..sayang kamu


1. Apakah Status Anda ?
 nak tau status ape ek?

2.Ceritakan tentang diri anda . 
hye korang..saye nurain..(dengan riak muke yang sangat comel)comelke?

3.Ceritakan tentang blog anda 
sayenurain.blogspot adalah sebuah belog yang sangat baru..oleh itu belog ini mengisahkan..hmm..mengisahkann..ape-ape yang saye nak share dengan kamu-kamu semua(macam poyo tak)

4.Apa pandangan anda tentang blog ?
menurut ape yang saye lihat dan saye nampak blog adalah salah satu platform dimane mereka boleh share ape-ape yang nak di share,saye percaye platform seperti dapt memberikan banyak kesan-kesan positif..(bosannye jawapan aku)


5.Nasihat kepada rakan-rakan yang baru buat blog .
saye yang perlukan nasihat..sebab saye baru wat belog..sape nak bagi saye nasihat??sila angkat tangan...cepat..angkat kening pun boleh kalau korang malas..=)

6.Nyatakan keunikan yang ada pada blog anda ?
hmmmm..

7.Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
sampai bile-bile selagi adenye line internet di muka bumi ini..
saye akan terus menaip..sekian terima kasih=)

4 comments:

  1. terime kasih ye.....
    mcm bangga bile ko kate sahabat sehidp semati ni..hahahha....
    syg ko..;)

    ReplyDelete
  2. huhuhu..
    syg ko more..n more...

    ReplyDelete
  3. heee....c0mel je tau...

    <3,
    sue

    ReplyDelete
  4. huhuhu..trime kasih cik sue..

    ReplyDelete