Monday, May 2, 2011

kahwen ooO kahwen..

title post tak boleh blah kan? da gatal sangat nak kahwen??

(boypren pun tak de tau..nak kawen lagu mane..)

okey sile berhenti berkata dan bercakap mengenai boypren dah kahwen..!

entry ini adalah semata-mata ingin
mengucapkan tahniah kepada rakan saya dari kecik....
sebab die dah kahwennn...

i pray and wish happiness for both of u dear..

antara gamba-gamba yang sempat diambil bersama-sama
dengan rakan rakan aku dari kecik...

dari kecik okey..haha..wish kita kawan sampai bila-bila..=)


 dah tua rupanya kawan-kawan aku ni...
friends forever


mase tunggu kawan aku nak bersiap nampak lah baby comel ni...

jatuh cinta kejap dengan budak ni!


P/S : ske tengok orang kahwen, tapi takut nak kahwen...





3 comments:

  1. Neat post!
    You have a great blog and I wondering if you want to follow each other

    My Lyfe ; My Story

    ReplyDelete