Wednesday, April 6, 2011

Ooo Emmm Jayy..Sherah Xoxo..FOLLOW BELOG SAYE..

Disebabkan perasaan yang terlebih dan melampau-lampau excited...terus nak buat entry ni..
haha..Pada orang lain biase je lahh..but for me..im very excited when 

Sheraxoxo follow my belog..
haha..thanks sheera...
(saje kasi besar..haha)

ok ok..nak wat review sikit pasal belog favourite aku ni..
belog cik manis ni memang best...bile bace boleh wat aku terbahak..tersenyum..ter..ter..ter ape lagi?
macam macam ter lah..and most important thing.a lot of info yang korang boleh dapat
(actually aku tak yah kenalkan kot belog ni..sebab mesty korang pun dah tau kan?)
tapi excited punye pasal, nak jugak cite..=P

 nak tengok tuan punye belogg..?

p/s : terima kasih Sheraxoxo..=)

3 comments:

  1. haha sweetnye yang!hehehe tayah le puji2 sgt :P maceh aien! XD

    ReplyDelete