Monday, January 10, 2011

spent time wif my buah hati...

salam satu malaysia yoww...untuk menenangkan kepale yamg berserabut dengan pelbagai masalah..(macam perdana menteri je,banyak sngt masalah) aku mengambil keputusan untuk spent time wif my buah haty..

ye wif my buah haty...mase hari sabtu haritu..baru harini sempat nak update..





















saye dah ade buah haty...selain dari buah oren,buah strawberi dan buah buah yang seangkatan dengan nye..buah haty turut menjdi pilihan aku..terima kaseh kepade buah haty kerane menghabiskan mase bersama..
 nak tengok buah haty sye...?nak..??ok..ok..pejam mate.......ok dah..boleh bukak sekarang..sekejap je tetak yah lame lame....ok ready..tadaaaa....





















ni lahh buah hati...saye...haa mule lah tu..mesti korang ingat lelaki kan..kan kan?huhu..buah hati tak semestinye lelaki lor..buah hati saye ni dalam mase yang same dikenali juge sebagai kawan baik saye..ye kawan karib jugak..

antara gamba gamba syok sendiri yang sempat diambil..huhu
























my bestie..cantik kan die..
















sedang berjalan jalan tibe tibe aku nampak ni
















TiNDEK telinga..?ape yang korang rase?
pelik? mcam ni...

5 comments:

  1. nice picture.... nampak seronok...

    ReplyDelete
  2. hanim:thank u..memang seronok pun..=)
    nazry:yup uitm city campus..

    ReplyDelete
  3. course apa? macam pernah terserempak~

    ReplyDelete
  4. marketing..sekrg tgah praktikal..

    ReplyDelete