Friday, June 10, 2011

really miss u..


Sesambil menghirup udara segar di petang hari jumaat ni tiba-tiba
teringat pada si mereka-mereka ini..
ok tipu udara tak segar pun sebab ade lori sampah

Rindu masa time belajar dulu..masa=time
rindu nak pergi class
rindu nak g breakfast dengan my housemates
rindu nak gelak-gelak

Tapi inilah kehidupan..setiap pertemuan ada perpisahan
Setiap perpisahan ada hikmah nya..
untuk mereka-mereka ini..

Saya rindu kamu..

 




Lily Suryana rindu nak wat benda bongek ni dengan ko..=p

Nuratiqah Ramlan saya rindu awak jugak, cuba awak dengak suara awak..comel...=)



Aieril Syuhada rindu jugak nak rakam aksi bongek ni..=P

P/S:Jarak bukan alasan untuk kita kan? Sayang korang sampai bila-bila..untuk my housemates@ A3-10 aku sayang korang jugak..

6 comments:

  1. wei..terharu nya.serius :p

    jangan lupa upload video kau menyanyi pulak okay..<3

    ReplyDelete
  2. lily suryana: mane ade video tu..=P

    sayang ko

    ReplyDelete
  3. sweet nye ain!!thank you so much!

    ReplyDelete
  4. aieril:awak pun sweet gak..=P

    ReplyDelete
  5. ouh ! Suare saya.. maluuuu~

    kot2 kalau dilamar mcm ana rafali payah tuh.. ahahah.. :PP

    I love u more Burain Yahaya. :))

    ReplyDelete