Sunday, November 28, 2010

epic evolution..?

esok hary ISNIN..!!huh!sangat sangt membosankan..boleh tak aku tak nak pegi kerje? cepatlah abis praktikal ni...untuk pengetahuan  korang..and..kalau korang nak tau lahh..esok hari ke 6 aku berpraktikal...aku berpraktikal kat..event managemant company...just nak share ngan korang..if korang ada budget besar and and nak organized satu event..tak kire lahh..officall event ke..wedding ke..annual dinner ke..family day..or event event lain..bolehh lah korang gunekan perkhidmatan company ni..but aku rase..kadang kadang for event yang aku rase kite bolehh buat sendiri..ape salahnye kite buat sendirikan..bolehh save budget n cost..but untuk event yang besa..korang memang patut gune service dieorang..

korang boleh pegi kat link ni.. www.epicevolution.com..check out services ape yg dieorang offer,,pade aku kan..untuk orang yang nak organize big event memang patutlah gune service dieorang, but klau nak organize event kecik better wat sendiri....tapi orang kalau dah ade duit kan..??tak de jadi maslahhnye..



                                  " your satisfaction is our satisfaction"


korang pasti akan berpuas hati dengan service dieorang..aku bukan puji company ni sebb aku nak dapat markah lebih untuk paraktikal aku tau..haha..just nak share..sharing is loving..

2 comments:

  1. bebe...
    nk organize event untk reunion kite bleh???

    ReplyDelete
  2. haha..
    tak payhh..kite organize sendryy..=P

    ReplyDelete